Wie ben ik?

Rob Schildkamp
Ik ben Rob Schildkamp (Hengelo, 1965). Naast mijn creatieve werk als Art director in de reclame heb ik altijd een passie gehad voor schilderen. Vooral de afgelopen jaren is dat veel meer geworden dan een hobby. Met hart en ziel ga ik voor kunst met de kleur van het leven. Mijn werk is kleurrijk en levendig en wekt bij mensen soms zomaar een glimlach op. Je ziet verschillende richtingen, want ik hou van afwisseling in onderwerpen en technieken. Als het even kan, werk ik op groot formaat doeken.
Schilderen is een unieke sfeer neerzetten. Daardoor kun je als kijker het gevoel hebben dat een schilderij precies bij je past. Dat het je rust geeft, iets van thuiskomen, elke keer dat je het ziet. Dat het misschien wel voor jou gemaakt is.
Naast de originele werken zijn ook digitaal bewerkte schilderijen te bestellen. Deze fine art prints zijn kleurvast en gaan een leven lang mee. Elke print wordt gesigneerd en voorzien van een uniek nummer. Er zijn diverse zeer fraaie uitvoeringen mogelijk met of zonder lijst. Prints op fine art papier, prints op aluminium (HDFINISH, duurzaam minimaal 100 jaar) of opgeplakt op dibond en afgewerkt met een mooie afgeronde epoxylaag. De prints zijn in diverse formaten leverbaar. Neem contact op over de mogelijkheden en prijzen.
©2016 IKcc    |    Sitemap    |    Web techniek: Webton.nl